Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο!!!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων της Παλαμαϊκής Σχολής, σας καλωσορίζουν στο δικτυακό τόπο του σχολείου μας. Ενός ιστορικού σχολείου της πατρίδας μας που έμελε να στεγάζεται σε προκατασκευασμένες αίθουσες με πολλά προβλήματα.

Η κουλτούρα των μαθητών-τριών μας, η συνεχής προσπάθεια των διδασκόντων και η ιστορική διαδρομή της πόλης μας σφυρηλατούν ένα άλλο μέταλλο εκπαιδευτικής κοινότητας για το οποίο είμαστε περήφανοι. Είμαστε κοντά και συμμετέχουμε στα κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά και πολιτισμικά δρώμενα της κοινωνίας μας.

Προσπαθούμε να προβάλλουμε από την ιστοσελίδα μας τις εκδηλώσεις μας και τις προσπάθειες των μαθητών-τριών μας.

Ευχόμαστε ο δικτυακός μας τόπος να γίνει μια ενημερωτική και ευχάριστη ώρα για τον επισκέπτη του.

Αναβολή εκδρομής

Αναβολή_εκδρομής_του_σχολείου_μας_(16_Δεκεμβρίου_2016)

 

Επαναπροκήρυξη_εκδρομής_για_Θεσσαλονίκη

Αν θέλετε να κατεβάσετε την επαναπροκήρυξη της εκδρομής στη Θεσσαλονίκη, πατήστε εδώ

Εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω ΕΣΠΑ

 

Εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω ΕΣΠΑ

Εξατομικευμένη υποστήριξη(2)- μέσω ΕΣΠΑ

 

 

Παγκόσμια εβδομάδα κώδικα 7-13 Δεκέμβρη 2015

Η Ώρα του Κώδικα είναι ένα παγκόσμιο κίνημα το οποίο έχει προσεγγίσει δεκάδες εκατομμυρίων μαθητές σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο καθένας και οπουδήποτε μπορεί να οργανώσει μία εκδήλωση για την Ώρα του Κώδικα.

Περισσότερα...

Ημερίδα Etwinning στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης «eTwinning – H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης» σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα eTwinning, την Τρίτη στις 15/12/2015 και ώρα 15:45, στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, Καψάλη 25, ΤΚ 30200, Μεσολόγγι). Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα λάβει χώρα Workshop επίδειξης της πλατφόρμας eTwinning.

Περισσότερα...

2η_ Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

«2η  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού»

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας την  «παρεμβατική δυναμική» της Άθλησης και της Δια Βίου Άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, θεσμοθέτησε (ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου») την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.

Περισσότερα...

5o Ψηφιακό Μαθητικό Φεστιβάλ 2015

5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε 2&3 Απριλίου, σε αρκετές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το Ψηφιακό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας. Στην περιοχή μας έγινε στο Αγρίνιο και συμμετείχαμε με έργα που δημιουργήθηκαν από μαθητές του σχολείου μας με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής κας Παναγιωτοπούλου Γεωργίας.

Περισσότερα...

Bulling

Δραστηριότητες κατά του bullying

στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή Σχολή»

O σχολικός εκφοβισμός (bullying) και γενικότερα η ενδοσχολική βία είναι ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο που αγγίζει την εκπαιδευτική κοινότητα. Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φαινομένων της σχολικής βίας και εκφοβισμού στο σχολείο μας λειτουργεί Ομάδα Δράσεων Πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:  

Περισσότερα...

computergoa

Φτιάχνουμε τα δικά μας animation