Αρχική » Erasmus+ » Συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, σε δράσεις ΕRASMUS+

Συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, σε δράσεις ΕRASMUS+

Την Τρίτη 30/1/24 έγινε διάχυση του προγράμματος ERASMUS+ KA122με τίτλο  “Η εκπαίδευση με υπαίθριες δραστηριότητες συναντά την τεχνολογία στο δρόμο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της παγκόσμιας ιθαγένειας” και κωδικό 2022-KA122-SCH-000071507. Πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου και παρακολούθησαν όλοι οι καθηγητές. Παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί: κα Παναγιωτοπούλου Γεωργία, κος Παπαβασιλείου Δημήτριος, κα Μαντά Καλλιόπη, κα Καρανικόλα Ελευθερία, κα Λαναρά Σοφία, κα Τσαρκάτογλου Τριανταφυλλιά και Λιάπη Σοφία μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος.

Την Τετάρτη 31/1/24 το απόγευμα η εκπαιδευτικός του σχολείου μας Παναγιωτοπούλου Γεωργία παρακολούθησε στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, την εκδήλωση διάχυσης προγράμματος Erasmus+  με θέμα: “O  Έρασμος ταξιδεύει στη ρομ-ΙΚΥ παιχνιδοχώρα” του 13ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου παρουσία και εκπροσώπων του ΙΚΥ.

Την Πέμπτη 1/2/24 το πρωί ο Διευθυντής του σχολείου κος Κατσαρός Κωνσταντίνος και η εκπαιδευτικός κα Παναγιωτοπούλου Γεωργία παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην “Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εργαστηρίων Erasmus+” που συνδιοργάνωσαν το ΙΚΥ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας ενόψει της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων Erasmus+ 2024.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *