Αρχική » Ανακοινώσεις » Η Παλαμαϊκή Σχολή (1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου) στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Η Παλαμαϊκή Σχολή (1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου) στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την Πέμπτη 29/2/2024, οι μαθήτριες και οι μαθητές του τμήματος Γ2, στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών με διδάσκουσα την κ. Ελπινίκη Ρόμπολα, επισκέφτηκαν τα συσσίτια της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και τη διανομή φαγητού.

Δεκάδες συνάνθρωποί μας προσέρχονται καθημερινά στον χώρο του συσσιτίου που λειτουργεί στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου με υπεύθυνο τον πατέρα Γεώργιο Μπίμπο και με πολλή εργασία των εθελοντριών κυριών.

Μετά τη θερμή υποδοχή από τον πάτερ και την πρεσβυτέρα κ. Μαρία, οι μαθήτριες και μαθητές σήκωσαν τα μανίκια και συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις φάσεις της προετοιμασίας, συσκευασίας και διανομής του φαγητού. Ήταν μια πρωτόγνωρη και συνάμα εξαιρετική εμπειρία για όλες και όλους αφού δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουν με τον πιο βιωματικό τρόπο την έννοια της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *